Wat. Een. Week.

Ik ga dit weekend een groot glas bier drinken, want ik heb wat te vieren. Deze dagen worden namelijk een boel verhalen gepubliceerd waarin ik weken en soms maanden heb geïnvesteerd.

Dat geldt overigens niet voor het verhaal over de uitbreiding van het Rotterdamse warmtenet naar Leiden, dat ik vandaag op Follow the Money heb gepubliceerd. De Rotterdamse Rekenkamer wil graag dat de gemeenteraad een besluit hierover uitstelt, maar het is de vraag of de politiek wil wachten.

Ik schreef er een kort nieuwsverhaal over (wat dus niet al te veel tijd kostte). Maar ik beloof je dat ik de komende dagen goed in de gaten zal houden hoe deze kwestie zich precies ontvouwt.

Daarnaast komt morgen een er-rug groot verhaal van mij online. Ik heb de afgelopen weken veel tijd geïnvesteerd in een onderzoek naar het faillissement van energiebedrijf EnergieFlex. Daarnaast heb ik er veel moeite in gestoken deze geschiedenis zo verhalend mogelijk op te schrijven. Ik hoop dan ook echt dat dit zich vertaalt in een mooi uitleespercentage (dat kan onze uitgever via Google Analytics zien). Morgen online dus!

En dan mocht ik verder afgelopen week de lancering van Dus Wat Gaan Wij Doen vieren, een project waaraan ik al 1,5 jaar werk. Het is niet aan Follow the Money gelieerd, dus ik zal er in deze nieuwsbrief niet teveel over uitweiden. Maar trots ben ik wel 🙂

Tot zover deze kijk-mij-eens-productief-zijn-borstklopperij. Proost!