Vers Beton maakt in samenwerking met Rotterdamse Nieuweeen interviewreeks met jonge beeldbepalende ondernemers in Rotterdam. Wie zijn ze, wat doen ze en waarom kozen ze voor Rotterdam? Ties Joosten sprak met Better Future Factory. Ontwerpers en ondernemers met een duidelijke missie: een betere wereld begint nog steeds bij jezelf.

Een aantal maanden geleden opende de Hub, het netwerk voor duurzame zzp’ers en kleine bedrijfjes op de 1e Middellandsstraat. In het midden van de ruimte trok het Perputual Plastic Project van Better Future Factory veel aandacht. Het project is een netwerk van vier machines: in machine 1 wordt plastic afval schoongemaakt, in machine 2 wordt het versnipperd, in machine 3 wordt het versnipperde plastic omgesmolten tot een dunne plastic draad, die vervolgens in machine 4 verdwijnt: een 3D-printer. Die kan vervolgens eigenlijk alles uitprinten, maar tijdens het feestje waren vooral zonnebrillen en ringen erg in trek.

Lees verder op VersBeton.nl