Curriculum Vitae

Blendle

blendle-logoSinds september 2015 werk ik als hoofdredacteur voor Blendle, de Nederlandse digitale nieuwskiosk.

 

 


Reporters Online

schermafbeelding-2016-12-01-om-22-49-24Van 2013 tot 2015 werkte ik voor wat nu Reporters Online heet. Reporters Online formuleert een positief antwoord op de malaise in de freelancejournalistiek. Met een mix van gratis content en betaalde abonnementen op individuele auteurs faciliteert RO een directe relatie tussen journalist en nieuwsgebruiker in introduceert tegelijk een nieuw verdienmodel voor de freelancejournalist.

VersBeton.nl

VBVan 2012 tot 2015 werkte ik voor het Rotterdamse magazine Vers Beton. Ik was er columnist, chef Politiek, eindredacteur en adjunct-hoofdredacteur.

 

 

 

Hyves.nl

Van september 2011 tot december 2012 schreef ik voor de Nu&Straks-pagina van Hyves. Nu&Straks was een nieuw journalistiek product, waarbij de gebruiker centraal stond. De redactie van Nu&Straks hield in de gaten wat populaire gespreksonderwerpen onder Hyvers zijn, die zij vervolgens door middel van korte, heldere berichten van duiding voorzag. Op basis hiervan gingen de gebruikers met elkaar in discussie.

 

Top-Notch.nl

In de periode januari-juni 2011 liep ik stage bij Top Notch, één van de meest invloedrijke muzieklabels van Nederland. Top Notch is begonnen als een hiphoplabel, maar inmiddels heeft het meer muziekstromingen omarmd en geeft zelfs boeken en films uit. Voor Top Notch hield ik de website bij, maakte ik nieuws- en persberichten en schreef ik biografieën van artiesten. Hiervoor heb ik onder andere Kubus & Rico, Gers Pardoel, Fresku, U-Niq en Salah Edin geïnterviewd.

 

Comments are closed.